top of page
EN HET VRAAGT OM AANDACHT

En die aandacht en tijd, is er in mijn studio. Door ruim 14 jaar ervaring begrijp ik wat je wens is. Zoals een klant het mooi wist te omschrijven:

 

"Jij begrijpt hoe ik mezelf zie, en dat leg jij voor mij vast"

 

Dat is wat je kunt verwachten als je bij mij in de studio komt. 

Emmanuel voor Saskia Zeller Photography and Art in een studio portret

een portret vraagt om tijd

Davy Keys.jpg
ELK KLEIN DETAIL

Met een portret laat je zien wie je bent. Met een goed portret laat je meer zien van wie je bent. Daar ligt mijn doel. Ik wil niet alleen dat je jezelf echt herkent in je foto, ik wil dat je ziet dat er nog meer in jezelf zit dan je dacht.

 

Als je geraakt wordt door hoe mooi je gefotografeerd bent dan is mijn missie pas echt  geslaagd. 

WETEN WIE ER VOOR ME STAAT

Een foto maken van een buitenkant, dat is niet zo moeilijk. Maar een foto maken van de persoon die je echt van binnen bent, dat is wat een portret bijzonder maakt. En daar ben ik gedurende de fotosessie mee bezig.

Dit gaat zelfs zover dat ik me verdiep in Gezichts-Analyse 

 

Lees hier meer over Gezichtsanalyse. 

Eva persoonlijk portret.jpg
Wout-2_edited.jpg
VAN ARTISTIEK TOT ZAKELIJK

Wat wil jij dat je portret uitstraalt? Wil je een zakelijke versie van jezelf of ben je juist op zoek naar een artistieker beeld? En misschien wel allebei?

 

Voor elke wens is er een pakket samengesteld om dit voor je te kunnen maken. 

het proces

VOORBEREIDING

Door middel van  een intake gesprek maken we een keuze welke fotosessie het beste bij je past. Onder aan deze pagina vind je de  diverse mogelijkheden. Van een "snelle profiel foto Update" tot "personal branding" , voor elke foto is er een pakket te vinden.

Bij het  "Personal Branding" pakket maak ik een moodboard. Dit is een "ruwe" schets van wat wij willen gaan maken. Hiermee kunnen we bepalen wat de sfeer wordt voor de fotosessie.

DE SHOOT

We beginnen met een ontspannen kopje koffie, thee, of wat je graag drinkt. Dan nemen we de shoot door en kunnen we je wensen nog eens scherp stellen. Daarna gaan we gewoon aan de slag. Dat begint eerst met licht instellen, zoeken naar wat bij je past en daarna beginnen we pas. 

 

Een shoot heeft altijd een opbouw, een middenstuk en een einde. tijdens alle facetten kunnen hele gave foto's ontstaan. 

KIEZEN

Eenmaal klaar met de shoot ga ik aan de slag met het selecteren van de foto's die zijn gemaakt tijdens de fotosessie. Vanuit daar maak ik een basis-bewerking. Als dit klaar is stuur ik je de foto's via een link toe en mag je, afhankelijk van je pakket, zelf een bepaald aantal van je favoriete foto's uitkiezen. Deze worden dan weer op detailniveau bewerkt. Als deze helemaal bewerkt  zijn, krijg je de foto's toegestuurd. 

JE PORTRET VERDIENT HET AFGEDRUKT  TE WORDEN

ALS JE KIEST OM EEN MOOI PORTRET TE LATEN MAKEN IS HET AFDRUKKEN ERVAN DE KERS OP DE TAART

Een beeld komt pas tot leven als je het echt aan de muur ziet hangen. Ik werk enkel met de beste producenten van professionele afbeeldingen.
Bloemenmeisje aan de muur-2_edited.jpg

"Wat een talent om iemand zo op de plaat te krijgen en wat een heerlijke passie waarmee Saskia speelt met het licht.
Wil je gaaf, eerlijk en vakmanschap.. dan is zij de juiste persoon." 

-ROBIN VAN BEEK-

Robin van Beek-87_edited_edited.jpg
FAQ

HOE VER VAN TE VOREN MOET IK EEN SESSIE BOEKEN?

IS VISAGIE ECHT ZO BELANGRIJK?

Dat is verschillend per shoot maar houdt ongeveer 3-4 weken aan. Er zijn soms wel gaatjes in de agenda dus als er haast geboden is kun je natuurlijk contact met me opnemen om dit door te spreken.

Bij  zwangerschap raad ik aan om met 33 weken een sessie te laten plaatsvinden. Dat laat zich redelijk goed plannen dus als je weet wanneer dat is, neem gewoon contact op. Dan leggen we het vast. 

Ja dat is het zeker!  Vandaar dat ik het het ook sterk aanraad. Een goede MUAH (Make-up and Hair) weet precies de juiste accenten bij je aan te brengen.

 

Ik werk met verschillende MUAH's, ieder met een eigen specialisme. Zowel Glamour style als natuurlijke visagie. De juiste make up kan je foto absoluut maken maar de verkeerde make up kan je foto nog veel meer breken.

WAT VOOR FOTOGRAFIE DOE JE ALLEMAAL

Iedere fotograaf heeft zijn specialisme en dat is ook zo bij mij. Ik focus me vooral op portretten, in het bijzonder     1 op 1 portretten.

Verder ben ik gespecialiseerd in story-telling fotografie. Als je een verhaal vertaald wilt zien in beeld kun je ook bij mij terecht. 

 

Ik krijg vaak de vraag of ik gezinsportretten maak. Helaas is dit een onderdeel dat ik niet doe, gewoon omdat ik vind dat daar mijn kracht niet ligt. 

WANNEER KAN IK DE FOTOS VERWACHTEN

Als de sessie klaar is, is er nog een hoop werk te doen. Het verschilt van opdracht tot opdracht maar over het algemeen kun je ervan uitgaan dat je de eerste selectie van jouw foto's na 7 dagen in je mail hebt

KAN IK MEER FOTO'S AFNEMEN DAN IN HET PAKKET ZITTEN?

Ja natuurlijk kan dat. Afhankelijk van je shoot is hier een meerprijs voor.

 

Je kunt d.m.v. het aanklikken van een aantal hartjes in je online fotogallery aangeven hoeveel foto's je uiteindelijk wilt afnemen. Je krijgt dit gewoon toegevoegd aan je bestelling en als je factuur al betaald is, sturen we eenvoudig een vervolg factuur.

WAAROM JE BIJ MIJ KUNT LATEN AFDRUKKEN

Heel simpel: het is zonde om je mooiste foto's af te laten drukken door labs die beperkte kleuren in hun printers gebruiken en niet op het beste papier afdrukken.

 

De kleurechtheid is niet goed, en de kwaliteit blijft niet zo lang mooi. Hoewel je wel (iets) meer betaalt heb je er echt veel meer en vooral langer plezier van.

Fred-2_edited.jpg
SOCIAL MEDIA PORTRET
Inbegrepen:
 • 30 min fotografie

 • Inclusief koffie, thee en voorbereiding 

 • 1 digitale foto naar keuze

 • Gratis online gallery

Voor wie?

Dit is voor de ervaren mensen die zich prima voor een camera  voelen. Je weet wat je moet doen voor de camera. Dit is een fijne en praktische manier om in korte tijd een goede profiel foto te maken.

Dit is een professioneel portret voor mensen die zich comfortabel voelen voor de camera

Prijs

€250,-

PERSOONLIJK PORTRET
Inbegrepen:
 • 1 uur professionele fotografie in de studio

 •  Koffie, thee en voorbereiding

 • 5 digitale foto's naar keuze

 • Gratis online gallery

Voor wie?

Dit pakket is voor de mensen die heel graag mooi en ontspannen op de foto willen, of voor fotografie die niet in een half uur gedaan kan worden. Denk aan mooie portretten die veel meer moeten laten zien dan een profiel foto. Dus stel, je hebt  niet vaak voor de camera gestaan, en je vindt het fijn om hulp te krijgen bij het poseren dan is dit de perfecte sessie. Of je wilt mooie foto's van jezelf en dat moet meer lading dekken dan een update van je profiel foto. Je kunt tussendoor switchen van je outfit voor een andere look. 

Dus professionele fotografie voor iedereen die met aandacht en tijd gefotografeerd wil worden.

Robin van Beek-35.jpg
Prijs

€395

Amber (filter)_edited.jpg
PERSONAL BRANDING
Inbegrepen:
 • 2,5 uur fotografie  

 • Koffie, thee en voorbereiding

 • Voorbereiding met moodboard 

 • 10 digitale foto's naar keuze

 • Gratis online gallery

Je wilt jezelf echt goed neerzetten. Op verschillende manieren, want diversiteit is ook belangrijk.  Je gaat misschien voor jezelf beginnen en wilt graag foto's om je website mee te vullen. Met deze sessie  ga je "all the way" omdat je iets te vertellen hebt. Wij nemen uitgebreid de tijd om alles wat jij voor ogen hebt op beeld te zetten. 

Dit is  de beste manier om jezelf in één klap zichtbaar te maken. 

Prijs

€695

past dit bij wat je zoekt?

DENK JE DAT IK VOOR JE KAN MAKEN WAT JIJ WILT HEBBEN?

Neem contact met me op en ik maak graag een afspraak met je voor een intake gesprek

bottom of page