top of page
GEZICHTANALYSE CHINESE GENEESKUNDE

Wist je dat je gezicht vanalles verraadt? Ik ben gespecialiseerd in het analyseren van gezichten middels eeuwen oude Chinese Geneeskunde. Ik gebruik dit vooral om te begrijpen wie je bent om zo het beste portret van je te kunnen maken.  

Je gezichtsvorm, je rimpels, je moedervlekken, littekens, botstructuur, ogen, oren neus en mond vertellen precies wie je bent. Ook verklapt je gezicht op welke leeftijd bijzondere gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Leuk he? ALs je wilt vertel ik tijdens een sessie iets meer over je karakter. 

Portret Saskia facereading.jpg

je gezicht vertelt je verhaal

Wout Plevier persoonlijk portret_edited.
PUNTEN AAN ELKAAR KNOPEN

 

Door de vele duizenden gezichten die ik heb gefotografeerd heb ik geleerd om goed te kunnen kijken naar de persoon voor mij.

 

Ik ben me gaan verdiepen in Chinese gezichtsananlyse. Ondertussen is dit een tweede natuur geworden.

Door je gezicht goed te bekijken begrijp ik direct wie ik voor heb. Als fotograaf geeft  me dit heel veel inzicht, en hier pas ik vaak mijn werkwijze op aan

 

WIL JE MEER WETEN OVER JE GEZICHT? DAT KAN...

Los van de analyse die ik snel in mijn hoofd maak om te weten wie er voor me zit, kun je ook een  volledige FaceReading  boeken. Hierin help ik je inzicht te krijgen in wat er allemaal in je schuilt. Welke mooie eigenschappen je hebt en welke momenten in je leven veel inpact op je hebben gehad. Meestal zijn daardoor patronen en conditionering in ontstaan waar je zelf niet helemaal van op de hoogte bent. We bespreken dit en zo krijg je een hele heldere analyse van wie je bent en wat voor ongelooflijk potentieel er nog in je zit.

Floor Hansen-19_edited.jpg

€80

Portret Brendan de Clercq Studio Saskia Zeller
GOED OM TE WETEN

Een face reading geeft je heel veel informatie en dit heeft even tijd nodig om in te dalen. Ik raad je aan om, als je voor een volledige facereading kiest, alles op te schrijven tijdens de reading.

 

Laat alles eens de revu passeren tijdens de dag en kijk 's avonds nog eens naar je aantekeningen. Wellicht kijk je anders naar dingen, dan toen je ze voor het eerst hoorde. 

Noa.jpg

gezicht analyse

Voor dat wij in gesprek gaan heb ik al een eerste analyse gemaakt. Hierin ga ik opzoek naar je basis karaktereigenschappen (op basis van de 5 elementen  water hout vuur aarde metaal

). Deze elementen geven informatie over hoe jij in het leven staat. En wat voor eigenschappen hierbij horen. Denk aan lef, genegenheid vriendelijkheid, leiderschap, creativiteit enz. 

Als dit gedaan is kijk ik naar specifieke leeftijden in je leven. Wanneer heeft er iets belangrijks in je leven plaats gevonden. 

VOORBEREIDING
VOLLEDIGE FACEREADING
TIJDENS DE READING

Tijdens ons gesprek komen er meestal wel dingen naar boven die je herkent vuit jezelf. Maar ik laat je ook dingen zie die je in je hebt waar je niet van op de hoogte bent. Dit zijn altijd interessant punten omdat je na een reading inzicht hebt gekregen wat je met dit soort dingen zou kunnen doen. Door samen in gesprek te gaan komen we tot een soort patroon dat zich in je leven kenmerkt. Dat patroon kan heel herkenbaar zijn waardoor je er achter komt dat je op precies het goede pad zit, en waar je groei potentieel zit, of je komt op een patroon waar je tegenaan loopt en krijgt nu het inzicht hoe je dit zou kunnen aanpakken.

NA DE READING

Een face reading geeft je heel veel informatie en dit heeft even tijd nodig om in te dalen. Ik raad je aan om alles op te schrijven tijdens de reading. Laat alles een de revu passeren tijdens de dag en kijk 's avonds nog eens naar je aantekeningen. Wellicht kijk je anders naar dingen dan toen je ze voor het eerst hoorde. 

Wout Plevier-15_edited.jpg
OGEN

De grootte van je oog vertelt iets over hoe je omgaat met emotie en hoe je jezelf uitdrukt. De hoeken van je ogen vertellen over hoe je met woorden bent, en je oogkast vertelt bv iets over hoe je voor een ander kan voelen. De stand van je ogen zegt iets over hoe nieuwsgierig en slim je bent. Of juist heel like-able. En er is nog zoveel meer dat ze prijs geven! Je ogen staan ook voor de 30-er jaren. Een periode van innerlijke ontdekking.

MOND

Je mond geeft aan hoeveel je inneemt. Sit met betrekking tot eten en drinken maar ook van hele andere dingen. BV de honger naar informatie, of beleving. 

Er bestaan niet voor niets uitdrukkingen als: hij of zij heeft een zuinig mondje.

Aline Sanchez def.jpg
Studio Portret fotografie Rhenen
NEUS

Je neus heeft te maken met "je ego" en je werk etos.

Of je een harde werker bent ,of je graag voor de groep uit loopt of misschien ben je juist wel iemand wie graag van harmonie houdt

Verder vertelt de neus iets over het houden en verzamelen van mooie spullen, Het verklapt de status van je rug, en de neus staat voor je 40-ers, een periode waar je naar buiten treedt om de wereld te gaan beleven als volwassenen. En natuurlijk vertelt de neus nog zoveel meer...

OREN

Het oor, met name de grootte ervan staat voor kracht, lef, risco durven nemen. Maar het verteld ook iets over je oude dag, je onafhankelijkheidsgevoel en de leeftijd wanneer je echt in je element komt. Verder zegt het iets over je luistervaardigheid of juist het niet willen luisteren naar anderen en je eigen dingen willlen doen. Je oren vertellen ook iets over je jonge jaren van  0-13

Emmanuel-16.jpg
Robin van Beek-35.jpg
WENKBROUWEN

Je wenkbrauwen laten je hoeveelheid energie zien. Hoeveel drive heb je? Ben je een bijter, of juist iemand die van gemoedelijkheid houdt. Kun je je woede onder controle houden of moet die energie er kosten wat kost uit.

Het zegt iets over je passie, of je doorzettingsvermogen en voor je Yang (mannelijke) krachten.  

past dit bij wat je zoekt?

DENK JE DAT IK VOOR JE KAN MAKEN WAT JIJ IN GEDACHTEN HEB?

Neem contact met me op en ik maak graag een afspraak met je voor een intake gesprek

bottom of page