top of page
GEZICHTANALYSE

Wist je dat je gezicht boekdelen spreekt? Ik analyseer gezichten middels eeuwenoude technieken uit de Chinese GeneeskundeIn de basis helpt mij dit vooral tijdens het maken van mijn portretten.   

Hoe werkt het?

Je gezichtsvorm, je rimpels, je moedervlekken, littekens, botstructuur, ogen, oren neus en mond vertellen van alles over je persoonlijkheid en wie je bent. Ook verklapt je gezicht op welke leeftijd bijzondere gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Leuk he?

 

Als je wilt vertel ik tijdens een fotosessie iets meer over jouw unieke eigenschappen. 

Portret Saskia facereading.jpg

je gezicht vertelt je verhaal

Wout Plevier persoonlijk portret_edited.
PUNTEN AAN ELKAAR KNOPEN

 

Door de vele duizenden gezichten die ik heb gefotografeerd heb ik geleerd om goed naar gezichten te kunnen kijken en bijzondere verschillen te kunnen ontdekken.  Vanuit dit gegeven ben ik me gaan verdiepen in Chinese gezichtsanalyse. Dit geeft een fascinerende uitleg over de dingen die je in een gezicht kunt vinden.

Door een gezicht goed te bekijken begrijp ik snel wie ik voor me heb. Als fotograaf geeft  me dit heel veel inzicht maar vooral mogelijkheden. Voor mijn werk betekent het dat ik mijn licht en compositie aanpas om het mooiste en meest passende beeld voor jou te maken.

 

Ik heb het geluk/voorrecht gehad dat ik mijn kennis heb mogen opdoen via Lilian Pearl Bridges, de absolute leider in Facial reading de afgelopen 35 jaar wereldwijd Zij heeft face-reading weer toepasbaar gemaakt voor de huidige moderne wereld. Ik voel me een gelukkig mens om meerdere keren met haar in contact te zijn geweest voordat zij in 2021 deze planeet heeft verlaten. 

WIL JE MEER WETEN OVER JE GEZICHT? DAT KAN...

Buiten een fotosessie om kun je ook een  volledige FaceReading  boeken.

Tijdens een face-reading ga ik in op de dingen die ik in je gezicht zie zoals karakter en persoonlijkheid, maar ook bijzondere leeftijden in je leven. Uiteindelijk gaat een face-reading vooral over welke mooie en vooral unieke eigenschappen je hebt. 

 

Mensen die een reading hebben laten doen ervaren het vooral als een cadeau dat ze heel veel inzicht, begrip en herkenning geeft over wie ze zijn.

Floor Hansen-19_edited.jpg
Portret Brendan de Clercq Studio Saskia Zeller
GOED OM TE WETEN

Niet iedereen heeft interesse in dit deel van mijn kennis. En dat is heel begrijpelijk dus ik laat dat altijd over aan degene die voor de camera zit. Als je interesse hebt, schroom dan niet om me ernaar te vragen maar weet vooral dat ik heel veel respect heb voor ieders gevoel en beleving. Ik doe nooit een analyse als iemand er niet in geïnteresseerd is. 

BEDRIJVEN EN HUN TEAMS ANALYSEREN

 Gezichtsanalyse kan heel breed ingezet worden.  Denk bijvoorbeeld aan het analyseren van je team. Omdat deze systematiek uitgaat van de 5 elementen (water, hout, vuur, aarde en metaal) kun je heel goed zien of een team optimaal functioneert. 

Wil je eens laten analyseren? Of gun je je team een leuke andere kijk naar zichzelf dan een standaard test? Neem gerust contact met me op!

Peterv van der Lingen-9_edited.jpg
Noa.jpg

gezicht analyse

Voordat wij in gesprek gaan, heb ik al een eerste analyse gemaakt door jouw 3 ,vooraf opgestuurde,  foto's te bekijken. Ik zoek naar je karaktereigenschappen (op basis van de 5 elementen  water, hout, vuur, aarde en metaal). Deze elementen geven informatie over hoe jij in het leven staat. En wat voor eigenschappen hierbij horen. Denk aan lef, genegenheid vriendelijkheid, leiderschap, creativiteit enz. 

Daarna kijk ik naar specifieke leeftijden in je leven. Wanneer heeft er iets belangrijks in je leven plaats gevonden.  Dit alles bespreken we tijdens ons gesprek.

VOORBEREIDING
VOLLEDIGE FACEREADING
TIJDENS DE READING

Tijdens ons gesprek komen er meestal dingen naar boven die je van jezelf herkent. Tevens zijn er ook dingen die bij je horen waar je waarschijnlijk niet van op de hoogte bent. Dit zijn altijd leuke punten omdat je zo meer inzicht in jezelf krijgt. Door hier samen over te praten komen we tot een soort beeld patroon dat jouw (leven) kenmerkt. 

Vaak beginnen er kwartjes te vallen. Waarom loop je bijvoorbeeld elke keer tegen dezelfde dingen aan, of waarom vragen mensen jou juist altijd om dat ene ding voor ze te doen. 

Je kunt je gezicht zien als een schatkaart en tijdens ons gesprek verraadt die kaart wat je allemaal voor schatten bij je draagt.

NA DE READING

Een face reading geeft je heel veel informatie en dit heeft even tijd nodig om in te dalen.

 

Ik raad je aan om alles op te schrijven tijdens de reading. Als je dan naar huis gaat passeert alles weer even de revue en vraag je jezelf af: "wat was het ook alweer wat ze zei over mijn oren". Dan is het handig om dit weer na te kunnen lezen.

Wout Plevier-15_edited.jpg
OGEN

De grootte van je oog vertelt iets over hoe je omgaat met emotie en hoe je jezelf uitdrukt. De hoeken van je ogen vertellen over hoe je met woorden bent, en je oogkas vertelt bijvoorbeeld iets over hoe je voor een ander kunt voelen. De stand van je ogen zegt iets over hoe nieuwsgierig en slim je bent. Of juist heel like-able. En er is nog zoveel meer dat ze prijs geven! Je ogen staan ook voor de 30-er jaren. Een periode van innerlijke ontdekking.

MOND

Je mond geeft aan hoeveel je inneemt. Dit heeft betrekking op eten en drinken maar ook op hele andere dingen. Bijvoorbeeld de honger naar informatie, of beleving. 

Er bestaan niet voor niets uitdrukkingen als: hij of zij heeft een zuinig mondje.

Aline Sanchez def.jpg
Studio Portret fotografie Rhenen
NEUS

Je neus heeft te maken met "je ego" en je werk etos.

Of je een harde werker bent ,of je graag voor de groep uit loopt of misschien ben je juist wel iemand die graag van harmonie houdt.

Verder vertelt de neus iets over het houden en verzamelen van mooie spullen. Het verklapt de status van je rug, en de neus staat voor je 40-er jaren, een periode waar je naar buiten treedt om de wereld te gaan beleven als volwassene. En natuurlijk vertelt de neus nog zoveel meer...

OREN

Het oor, met name de grootte ervan staat voor kracht, lef, risico durven nemen. Maar het vertelt ook iets over je oude dag, je onafhankelijkheidsgevoel en de leeftijd wanneer je echt in je element komt. Verder zegt het iets over je luistervaardigheid of juist het niet willen luisteren naar anderen en je eigen dingen willen doen. Je oren vertellen ook iets over je jonge jaren van  0-13

Emmanuel-16.jpg
Robin van Beek-35.jpg
WENKBRAUWEN

Je wenkbrauwen laten je hoeveelheid energie zien. Hoeveel drive heb je? Ben je een bijter, of juist iemand die van gemoedelijkheid houdt. Kun je je woede onder controle houden of moet die energie er koste wat kost uit.

Het zegt iets over je passie, over je doorzettingsvermogen en over je Yang (mannelijke) krachten.  

past dit bij wat je zoekt?

DENK JE DAT IK VOOR JE KAN MAKEN WAT JIJ IN GEDACHTEN HEB?

Neem contact met me op en ik maak graag een afspraak met je voor een intake gesprek

bottom of page