top of page
Studio-8.jpg

DE STUDIO

EEN HEERLIJK STUKJE OP AARDE, WAAR RUST TIJD EN RUIMTE IS.

Begin 2021, midden in de pandemie heb ik de stap gezet om een eigen studio te kopen. In deze rustige tijd heb ik tijd gehad om dit helemaal naar mijn zin te maken

Ondertussen zit ik er een aantal jaar en ik had geen betere keuze kunnen maken. Wat een heerlijk plekje op aarde is dit voor mij. 

Mijn studio bestaat uit een boven en een beneden verdieping. Beneden is de studio ( hier is alles zwart, zodat ik het licht maximaal kan beïnvloeden) en boven is alles wit, dit omdat hier werk hangt dat ik exposeer. De bovenverdieping is een mooie lichte ruimte waar ik graag zit en waar ik mijn klanten leer kennen onder het genot van een kopje koffie of thee. Iedereen die binnenkomt roept: wat een heerlijk plekje heb je hier!  En z0 voelt het ook elke dag als ik binnenkom. 


 

Tijdens een verblijf in het gallery gedeelte zie ik dat mensen graag even een rondje lopen, en in zich opnemen wat voor werk er allemaal hangt. Zo kom je als snel in de sfeer voor de fotoshoot en heb je wellicht ook een nog helderder beeld van wat je graag zou willen maken met mij 

DE FOTOSTUDIO


Veel ruimte die in een oogwenk tot heel klein intiem stukje gemaakt kan worden. 

Ik werk vanuit een donkere studio zodat ik elke stukje licht dat ik toevoeg zelf in de hand heb. Het voordeel hiervan is dat ondanks een grote ruimte , het snel intiem en gezellig wordt.

Studio.jpg

heb je interesse?

DENK JE NA HET LEZEN VAN MIJN SITE DAT IK KAN MAKEN WAT JIJ ZOEKT?

Neem dan gerust contact met me op en ik kan je meer info toesturen of we maken een afspraak voor een telefoon gesprek

bottom of page