top of page
saskia.jpg

HI IK BEN SASKIA

FOTOGRAFIE VANUIT OPRECHTE INTERESSE VOOR JOU ALS MENS

Saskia Zeller is een self-made fotograaf. Op haar achtste kreeg ze haar eerste camera. Vanaf dat moment ontstond een niet te stoppen passie voor het vastleggen van mensen en momenten.

Mijn eigen stijl van fotograferen kenmerk zich vooral door tijd te nemen, mijn klant heel goed te begrijpen en op zoek te gaan naar wat hij/zij echt wil vertellen met het portret.

Ik wil met licht ieders persoonlijkheid tot zijn recht laten komen. Dit doe ik door goed te kijken naar vorm en lijnen in iemands gezicht en daar pas ik mijn setting op aan. Elk gezicht is anders en elk karakter is anders. Door mijn licht te combineren met karakter en lijnenspel in gezichten creeer ik dat wat bij je past en wat je wilt laten zien. Dit vraagt om tijd en die neem ik ook. Ik zal niet snel een foto in 5 minuten maken, al kan dat wel als dat moet. Maar perfectie in een foto voor mij vraagt tijd, aandacht en passie voor wat er zich voor mijn camera afspeelt. Met als resultaat een foto die precies weerspiegelt wie je bent. 

Opleiding
Ik leer graag van mijn voorbeelden. Toen ik 14 jaar was was ik al groot fan van Govert De Roos. Op latere leeftijd kreeg ik de kans een cursus te volgen en zo ontstond een mooie mentor-student relatie die top op de dag vandaag nog actief en belangrijk voor me is. Govert is bij uitstek het voorbeeld om persoonlijkheid in een beeld te vangen.  


 

OVER KUNST FOTOGRAFIE 


De kunst fotografie van Saskia Zeller kenmerkt zich door emotie en een diepe betekenis. Het is haar doel om mensen te raken met wat ze zien omdat ze een stukje in zichzelf herkennen. 

Bloemenmeisje deel website2_edited.jpg

heb je interesse?

DENK JE NA HET LEZEN VAN MIJN SITE DAT IK KAN MAKEN WAT JIJ ZOEKT?

Neem dan gerust contact met me op en ik kan je meer info toesturen of we maken een afspraak voor een telefoon gesprek

bottom of page