top of page

 let's connect...     

Contact:

📞  +31 6 57373 222

📩 inf0@saskiazeller.nl

Adres

Saskia Zeller Photography & Art

Anna van Hoëvellstraat 12

6702DD  Wageningen

HOE VER VAN TE VOREN MOET IK EEN SESSIE BOEKEN?

IS VISAGIE ECHT ZO BELANGRIJK?

WAT VOOR FOTOGRAFIE DOE JE ALLEMAAL

Dat is verschillend per shoot maar hou ongeveer 3-4 weken aan. Er zijn soms wel gaatjes in de agenda dus als er haast geboden is kun je natuurlijk contact met me opnemen om dit door te spreken.

Bij  zwangerschap raad ik aan om met 33 weken een sessie te laten plaatsvinden. Dat laat zich redelijk plannen dus als je weet wanneer dat is, neem gewoon contact op. Dan leggen we het vast. 

Ja dat is het zeker!  Vandaar dat ik het het ook sterk aanraad Een goede MUAH (Make-up and Hair) weet precies aan te brengen wat jij wil.

 

Ik werk met verschillende MUAH's elke zijn eigen specialisme. Zowel Glamour style als natuurlijke visagie. De juist make up kan je foto absoluut maken maar de verkeerde make up kan je foto nog veel meer breken.

Iedere fotograaf heeft zijn specialisme en dat ik ook zo bij mij. Ik focus me vooral op portretten, in het bijzonder  één op één portretten.

Verder ben ik gespecialiseerd in story-telling fotografie. Als je een verhaal vertaald wilt zien in beeld kun je ook bij mij terecht. 

 

Ik krijg vaak de vraag of ik gezinsportretten maak. Helaas is dit een onderdeel dat ik niet doe, gewoon omdat ik vind dat daar mijn kracht niet ligt. 

WANNEER KAN IK DE FOTOS VERWACHTEN

KAN IK MEER FOTO'S AFNEMEN DAN IN HET PAKKET ZITTEN?

WAAROM JE BIJ MIJ KUNT LATEN AFDRUKKEN

Als de sessie klaar is, is er nog een hoop werk te doen. Het verschilt van opdracht tot opdracht maar Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat de eerste selectie van je de foto's na 7 dagen in je mail hebt

Ja natuurlijk kan dat. Afhankelijk van je shoot is hier een meerprijs voor.

 

Je kunt d.m.v. het aanklikken van het aantal hartjes in je online fotogallery aangeven hoeveel foto's je uiteindelijk wilt afnemen. Je krijgt dit gewoon toegevoed aan je factuur en als je factuur al betaald is, sturen we eenvoudig een vervolg factuur.

Heel simpel: het is zonde om je mooiste foto's te laten afdrukken door labs die beperkte kleuren in hun printers gebruiken en niet op het beste papier afdrukken.

 

De kleurechtheid is niet goed, en de kwaliteit blijft niet zo lang mooi. Hoewel je wel (iets) meer betaalt heb je er echt veel meer en vooral langer plezier van.

bottom of page