top of page

KIND WORDS

portret_0009.jpg

Saskia Zeller Fotografie is een unieke combi van pure  kwaliteit foto’s en het charisma van de fotograaf Saskia Zeller. Deze top professional weet door haar aanwezigheid het beste uit je te halen en dit prachtig vast te leggen. Iedere fotosessie is er een om naar uit te kijken.

 

- Duco Kanij - 

Saskia heeft meerdere mooie momenten van ons vast mogen leggen. Wij hebben Saskia ervaren als een professionele fotografe met veel passie voor haar werk. Tijdens de foto sessies stelt ze je op je gemak en merk je haar enthousiasme. Wij zijn ontzettend blij met de resultaten en hopen nog meer mooie momenten vast te mogen laten leggen door Saskia.
-Neline en Floyd-
website_0219.jpg
portret_0012.jpg

Wat een fantastische foto's heeft Saskia gemaakt tijdens ons huwelijk. Zij heeft onze huwelijksdag vastgelegd op een creatieve en spontane manier die de emotie en sfeer van de dag perfect weergeven. Ze werkt onopvallend en is aanwezig als het moet 😄.
De portretreportage met mijn dochter was een uitdaging.
Een onwillige 2-jarige wist Saskia op haar gemak te stellen en mede daardoor heeft zij de liefde tussen ons prachtig op de foto gezet!

-Robine en Ruud-

Ik heb Saskia inmiddels twee keer meegemaakt als portretfotograaf. Eén keer met mijn (grote) kinderen voor een privé-shoot waar ze eigenlijk geen zin in hadden, maar die een ongelofelijk gezellige middag werd met geweldig resultaat. Zulke dierbare foto's en het plezier en de liefde spat eraf!

De andere keer was een zakelijke portretserie. De insteek was niet alledaags, omdat ik als uitvaartspreker warmte wilde overbrengen, zonder dat het al te frivool werd. Saskia is belangstellend, warm en creëert een vertrouwde sfeer. Daardoor voel je je op je gemak. Ze kijkt zó goed, dat ze signaleert of je poseert of dat je je in je ziel laat kijken. De portretten waarop ze in je ziel kijkt, laten zien wie je bent. Zijn zó raak! 
Ik ben ongelofelijk blij met de prachtige foto's die Saskia gemaakt heeft en bewaar dierbare herinneringen aan de fijne sessies met haar. Ik beveel haar van harte aan!

-Pauline Suidgeest-

website_0223.jpg
website_0152.jpg
Al langere tijd wilde ik portretfoto’s van mijn dochter en mijzelf laten maken. Alleen was het altijd een probleem om iemand te vinden waar je die welbekende klik mee hebt. Dit vind ik erg belangrijk omdat de fotograaf juist jou moet vastleggen zoals je werkelijk bent. 
Totdat we Saskia ontmoetten. Saskia is echt een fantastische allround fotograaf die op alle fronten uitblinkt (volgens mij is er niets wat ze niet kan fotograferen). Bovendien weet ze je op je gemak te stellen en luistert ze heel goed naar wat je wensen zijn. Dat vertaald ze weer naar een  resultaat waar je eigenlijk alleen maar van kan dromen. Het fotograferen gaat zo natuurlijk, alle aspecten komen voorbij, van serieus naar zakelijk tot gein maken. De energie is oprecht, warm en puur en uiteindelijk geeft ze je zoveel meer dan je had kunnen bedenken.
Wij zijn Saskia ontzettend dankbaar voor een blijvende tastbare herinnering aan hoe wij zijn.
-Nick en Lennox-

Saskia’s fotografie is professioneel maar toch spontaan met oog voor detail.
Luistert goed naar de wensen van het bruidspaar.
Toegankelijk/prettig in de omgang  en goed met kinderen.
Saskia zorgde voor geweldige foto’s van onze mooiste dag!!

-Rosanne en Henk-

website_0183.jpg
commercieel_0242.jpg

Aan de mooiste dag van je leven wil je uiteraard de mooiste herinneringen over houden. Daarom hebben wij voor Saskia gekozen! Wij hadden Saskia al meerdere keren op bruiloften van familie aan het werk gezien en daar werden wij heel enthousiast van! Toen Jaco mij ten huwelijk had gevraagd was de keuze  dan ook direct gemaakt en daar hebben we geen moment spijt van gehad! Op onze grote dag stelde Saskia ons zo op ons gemak dat we af en toe vergaten dat we met de fotoshoot bezig waren en ze heeft de hele dag dan ook op een waanzinnige manier vast weten te leggen! Saskia heeft vaak hele originele ideeën en weet uit iedere omgeving het mooiste te halen op een leuke en ongedwongen manier! Wij zijn Saskia dan ook erg dankbaar voor de prachtige herinneringen die ze voor ons gemaakt heeft en bevelen haar dan ook absoluut van harte aan!!

- Annelies en Jaco -

bottom of page