Welkom op mijn blog

Bijgewerkt: jan 9

Ik hou je graag op de hoogte van mijn werk. Hoe ik mijn werk doe, wat ik meemaak en wat voor sessies ik doe.


Al uw leden weergevenMijn werk bestaat voornamelijk uit studio werk, bruiloften en vrijwerk. Ik heb veel verschillende soorten fotografie gedaan, en deze takken van sport maken mij momenteel het gelukkigst :)


Soms word ik wel eens gevraagd iets te doen wat ik al een tijdje niet gedaan heb, bv product fotografie en dat vind ik dan toch altijd wel leuk om een keer tussendoor te doen, gewoon omdat ik van afwisseling hou.

Tip:

Dat is het allerleukste van zelfdstandig zijn, Helemaal zelf bepalen wat ik kan doen.


#droom

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Saskia Zeller Photography&Art

 

Post Adres: Winterkoning 12

3911 ET Rhenen

Studio:  Anna van Hoëvelstraat 12

6702DD Wageningen

 

Tel +31 6 5 7373 222

Email info@saskiazeller.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon
  • Vimeo - grijze cirkel