Stilleven tijdens een beetje een stil leven

Bijgewerkt: jan 9

We zitten weer midden in een lockdown en dan wordt het bij mij ook weer rustig qua werk.


Een lockdown heeft veel invloed op mijn aanvragen. Door heel verschillende redenen worden opdrachten afgezegd. Van "mijn kapper is dicht en ik wil voor de foto echt even mijn haar gedaan hebben" tot "als we trouwens dan moet het ook groot feest zijn dus met een paar mensen is geen optie". Dit houdt dus voor mij in dat mijn werk voor een groot gedeelte ook stil komt te staan, Zogauw de lockdown weer iets versoepelt merk ik wel dat er meteen weer gebeld wordt gelukkig dus het komt dan ook snel weer goed.


Om niet te kunnen fotograferen is echt een sh*it gevoel. Dus ik moet op den duur gewoon echt mijn camera in de hand nemen. En hoewel je alles wel kunt fotograferen is het echt met een doel iets maken wel het mooist. Dus dan maar op zoek naar iets waar ik echt even plezier uit haal. Laat dat nou meestal iets met bloemen te maken hebben. Ik heb mijn vaste leverancier van bloemen gebeld en gevraagd of hij nog aan bloemen komt in deze lockdown en gelukkig was dat zo. Dus alle mooie bloemen ingekocht en de studio in.


U kunt vanaf uw gepubliceerde website uw blog beheren en berichten plaatsen. Log gewoon in op de blog met uw Wix-account.

Ik vergeet echt de tijd als ik in mijn studio ben. Zo gauw als ik de lichten aan doe van mijn studio lampen, de warme sfeer weer aan staat en ik aan de slag ga met mijn onderwerp, zij het een model, zij het bloemen,... dan gaat mijn hoofd op nul en pruttelen maar... En voor ik het weet ben ik drie uur verder,

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Saskia Zeller Photography&Art

 

Post Adres: Winterkoning 12

3911 ET Rhenen

Studio:  Anna van Hoëvelstraat 12

6702DD Wageningen

 

Tel +31 6 5 7373 222

Email info@saskiazeller.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon
  • Vimeo - grijze cirkel