top of page

Stilleven tijdens een beetje een stil leven

We zitten weer midden in een lockdown en dan wordt het bij mij ook weer rustig qua werk.


Een lockdown heeft veel invloed op mijn aanvragen. Door heel verschillende redenen worden opdrachten afgezegd. Van "mijn kapper is dicht en ik wil voor de foto echt even mijn haar gedaan hebben" tot "als we trouwen, dan moet het ook groot feest zijn, dus met een paar mensen feest vieren is geen optie". Dit houdt voor mij in dat mijn werk voor een groot gedeelte ook stil komt te staan. Zo gauw de lockdown weer iets versoepelt merk ik wel dat er meteen weer gebeld wordt gelukkig dus het komt dan ook snel weer goed.


Om niet te kunnen fotograferen is echt een sh*it gevoel. Ik moet op den duur gewoon echt mijn camera in de hand nemen. En hoewel je alles wel kunt fotograferen is echt met een doel iets maken wel het mooist. Dus dan maar op zoek naar iets waar ik plezier uit haal. Doorgaans heeft dit iets met bloemen te maken. Tijd om contact op te nemen met mijn mijn vaste bloemen leverancier.
Ik vergeet echt de tijd als ik in mijn studio ben. Zo gauw als ik de lichten aan doe van mijn studio lampen, de warme sfeer weer aan staat en ik aan de slag ga met mijn onderwerp, zij het een model, zij het bloemen,... dan gaat mijn hoofd op nul en pruttelen maar... En voor ik het weet ben ik drie uur verder,

Comentários


bottom of page