top of page

Fotograaf en moeder...

Toen ik moeder werd, werd ik ook fotograaf. Een beetje noodgedwongen hield mijn baan als manager retail op en begon ik opnieuw. Als ik mijn kinderen weg zou brengen naar een opvang voor werk dan moest dat werk ook wel echt heel gaaf zijn. Dus ik ging mijn passie achterna.


Dertien jaar later....

Ik denk dat ik oprecht kan zeggen dat ik het combineren van mijn zelfstandig ondernemerschap en het runnen van een gezin de moeilijkste uitdaging vind die er is. Ik schiet in beide voor mijn gevoel altijd wel ergens tekort. Maar ik zou beide voor geen goud willen missen. Wat ik ondertussen heb geleerd is dat mijn kinderen blijer worden van een blije moeder omdat ik doe waar ik van hou, en dat mijn werk groeit door de liefde die ik krijg van mijn gezin. Die liefde geeft mij zoveel meer inzicht in wat zich voor mijn lens af speelt, dat ik bijna zeker weet dat ik maak wat ik maak door wat ik ben met mijn gezin. Dus misschien kan het een wel niet zonder het ander.....


bottom of page