Fotograaf Lienden

Lienden

 

Lienden
Naast mijn studio in Rhenen waar ik graag bruidsparen ontvang werk in natuurlijk ook buiten Rhenen. Ik ben goed bekend met de Betuwe en heb al aardig wat reportages als fotograaf in Lienden gemaakt. Lienden is prachtig ‘n dorp waar je fantastische bruidsfoto’s kunt maken. De dijk, de boomgaarden, of in de mooie buitengebieden. Als fotograaf in Lienden heb ik mijn twee studio’s in de buurt. Zowel Dodewaard als Rhenen zijn dichtbij. Ik ben fotograaf in Lienden even als in de Betuwe en ook daar buiten ben ik actief als bruidsfotograaf. De Betuwe heeft hele mooie idilische en ook stoere locaties om mooie foto’s te maken.
Ik reis als fotograad door het hele land voor bruidsfotografie en day-in-a-life-sessie (familieshoot). Afstanden limiteren mij niet. Geen afstand is voor mij voor een fotosessie te ver. Gaan jullie in het buitenland trouwen? Dan ga ik graag als fotograaf mee!
Het lijkt me leuk om kennis te maken! Mocht je interesse hebben in Day-in-life-sessie, een portret sessie of voor bruidsfotografie, neem dan contact met me op via het contact formulier of bel me gerust.

Saskia Zeller Photography&Art

 

Post Adres: Winterkoning 12

3911 ET Rhenen

Studio:  Anna van Hoëvelstraat 12

6702DD Wageningen

 

Tel +31 6 5 7373 222

Email info@saskiazeller.nl

  • Instagram
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon
  • Vimeo - grijze cirkel